EFIT - Escola de teatre

Logo_Arteria-color.png
calavera academia 2.png

L'escola de teatre del Casal de Vilafranca va néixer l'any 2003 oferint formació teatral per joves i adults. L'any 2020, l'EFIT s'incorpora a Artèria, amb una nova metodologia i professorat. L'escola de teatre i interpretació d'Artèria pretén donar l'oportunitat a infants i joves per iniciar-se en el món del teatre i evolucionar aprenent des de l'experimentació completa de l'activitat (realització de guions, decorats, assajos, interpretació...).

La nostra filosofia es basa a treballar per perdre la vergonya i guanyar seguretat en un mateix, creant l'estímul perquè l'alumne tingui ganes de superar-se cada dia. L'oportunitat de ser una escola diferent, amb grups de format reduït, tracte personalitzat per cada alumne i un seguiment de la seva evolució i capacitats farà que l'alumne es rodegi d'un ambient sa i profitós. Un servei de qualitat amb perspectiva de futur, fins i tot, de forma professional. 

IMG_0472.JPG
LES CLASSES

Oferim classes de teatre en dues modalitats diferents: les grupals i les individuals. A més, també hi ha la possibilitat de complementar-les amb les classes de cant.

Les classes grupals es faran amb grups de 6 a 8 persones, de forma personalitzada, adaptada a les necessitats del grup i la seva cohesió i treball en equip. Aquesta dinàmica donarà a l'alumnat la confiança per explotar el seu talent.

Les classes individuals són totalment focalitzades i personalitzades segons les necessitats de l'alumne en cada moment com, per exemple, preparació de càstings, actuacions fora de l'escola, reforç puntual, etc.

IMG_0471.JPG
FUNCIONAMENT

El treball de base a les classes sempre es basarà en els següents aspectes:

  • Expressió i llenguatge corporal

  • Posició i domini de l'escena i l'escenari

  • Estimular la part creativa lliure

  • Estudi d'un guió

  • Capacitat d'improvisació

  • Pèrdua de la vergonya

  • Seguretat i confiança en un mateix

Coneix la història de

       L'

crèdits_artèria_blancs.png