top of page

Artèria celebra la inauguració del projecte amb una exitosa festa al Casal

Aquest dissabte 19 de setembre ha tingut lloc al Casal la festa Artèria, on s'ha celebrat la inauguració del projecte amb música en directe del jove penedesenc Nil Colomé i un monòleg teatral del vilafranquí Nil Coral. Hi han assistit un total de 91 persones.



La festa Artèria s’ha valorat molt positivament per presentar el projecte, donar a conèixer els nous professors i tenir un primer contacte amb l’alumnat que hi va assistir. Seguint els protocols de seguretat per la Covid-19, van poder assistir-hi un total de 91 persones assegudes respectant les distàncies necessàries.

El jove penedesenc Nil Colomé, de 15 anys, va ser l’encarregat de posar música en directe amb veu i guitarra durant la primera part de la festa. Colomé va ser el primer alumne de l’escola SingYourDreams de l’Ian Garcia, professor de cant. El seu repertori musical va combinar diverses cançons conegudes en anglès, castellà i català.

Pel que fa a la part teatral, el vilafranquí Nil Coral, va sorprendre el públic amb un monòleg que combinava moments de crítica a la indústria cultural, moments divertits i, fins i tot, un ball en què va convidar a dos membres del públic i als professors Marc Martí i Ian Garcia.

Durant les actuacions, es van realitzar diverses visites en grups a les sales que havien estat remodelades i equipades per les noves classes. Per altra banda, també es podia beure cava o refrescs i comprar el nou marxandatge de l’escola: samarretes i bosses de tela.




Les fotos de l’acte estan disponibles a la mediateca i el marxandatge es pot seguir comprant a la botiga online o presencialment a les classes.

8 visualizaciones0 comentarios
bottom of page