Logo_Arteria-color.png
cor academia.png
Copia de aded.jpg

Professor de teatre

S'incorpora a l'EFIT (espai de formació teatral) del Casal i a Artèria el curs 2020-2021. 

La seva formació va començar a càrrec de l'actriu i narradora vilafranquina Jordina Biosca. Posteriorment, va realitzar diversos mòduls formatius a l'Institut del Teatre, a Barcelona. 

Ha actuat com a vocalista a diversos escenaris de Catalunya i va guanyar el premi Enderrock a l'artista revelació 2018 amb el grup de música K-liu. 

Durant 5 anys, va ser cap de direcció i professor de la part d'interpretació i teatre a l'escola Atrezzo Dance Academy, a més de guionista dels dos festivals anuals.

Professor de cant

S'incorpora a Artèria amb la seva escola SingYourDreams School el curs 2020-2021.

 

És vocal coach i fundador de l’escola SingYourDreams (@singyourdreamschool ), un nou concepte d'ensenyament artístic basat en el coaching i la formació d'artistes complets i independents en el sector musical. 

 

S’ha format vocalment en cant i locució periodística. Ha cantat en escenaris com el de les festes de la Mercè (Barcelona) o el Primavera Pop i compartit concerts amb Dani Martín, Maldita Nerea, Sweet California o Lax’n’busto entre d’altres. 

aded.jpg
Copia de aded.png

Professor de teatre per adults

S'incorpora a L'EFIT (escola de formació teatral) del Casal l'any 2016 i a Artèria el curs 2020-2021.

 

Col·laborador i coach d’actors i d’escenes davant la càmera al Silberstudio & Club de Actores BCN. Tallerista de diferents propostes teatrals i de grups. Ajudant de direcció de càsting. Creador de PacsEscènic.

Actor en constant entrenament, amb 26 anys d’experiència. Ha participat a “3r piso – escalera 3”, ”Alta Infidelitat”, “Félix Cumpleaños”, “PENTATEATRE ATÒMIC Volum.3”, “ZZAPPING de Planeta Impro” , “Calla!!”, “RESCAT”... Premi al millor actor del V Festival de Teatro de Arnedo amb  “El Síndrome Chukolsky”.

 

Cinema i televisió: Telefilm Pepe Carvalho “Cita mortal a l’Up&Down”. Participa en varis capítols de la sèrie “La Riera” i en la sèrie “El Cor de la Ciutat” també de tv3 i diverses col·laboracions. També dirigeix l’obra: “Silencios” de Tomás Ferrando al Gran Teatre d’Elx.

 

Ha tingut l'oportunitat de formar-se i/o treballar amb companyies i professionals de renom del sector.