Presentació

Logo_Arteria-color.png
cor academia.png

Artèria és un espai formatiu amb dues modalitats artístiques diferents: el teatre i el cant. Va néixer l'any 2020 amb l'objectiu d'oferir una formació artística de qualitat i proximitat, amb una metodologia innovadora i 360º. Treballant des de la confiança, la seguretat i el treball personal, Artèria busca treure l'artista que portes dins i fer brillar el teu talent.

L'escola està formada per dues escoles que funcionen paral·lelament i, en alguns casos, de forma complementària. Aquestes són Sing Your Dreams, en la modalitat del cant i dirigida per Ian Garcia i, per altra banda, l'EFIT en la de teatre i interpretació, dirigida per Marc Martí. A més, cada una d'elles compta amb professionals externs (productors, fotògrafs, compositors, etc.) que ajudaran a l'alumnat a completar la seva formació, experiència i perspectives de futur.

L'alumnat comptarà amb classes grupals o individuals en ambdues modalitats, a més de formacions extraordinàries amb professionals convidats, sortides a llocs d'interès, preparació de càstings, obtenció de videoclips o vlogs de presentació, etc. A més, també podran realitzar al llarg de l'any diverses actuacions, performances, espectacles o concerts on posar a prova davant del públic el seu aprenentatge. 

Artèria forma a artistes complets/es amb projecció de futur, oferint totes les eines que pot necessitar en el sector de l'espectacle i un seguiment personalitzat i adaptat.